Πολύχρωμες διαδρομές | Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 4-6 ετών

 

Με οδηγό την Τέχνη οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4-6 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού, του κουκλοθεάτρου, της μουσικοκινητικής και των εικαστικών. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως σκοπό μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών με ποικίλα υλικά να  ενισχύσουν εκτός από  την δημιουργικότητά και την φαντασία τους, την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την  ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ερχόμενα σε επαφή με  θεατρικές τεχνικές και εικαστικές δημιουργίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον σκοπό.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12:00: Η »Χρωματό-σουπα» των καρναβαλιστών !!

 Σε αυτό το εργαστήρι οι μικροί μας φίλοι μέσα απο θεατρικά, αισθητιριακά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δημιουργίες θα ανακαλύψουν τους συνδιασμούς των χρωμάτων με ένα »μαγικό» ανακάτεμα διάφορων υλικών και χρωμάτων.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12:00 Αποκριάτικες κολοκύθες και μάσκες

Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά θα γνωρίσουν την καλλιτέχνη Yayoi Kusama και τα έργα της.  Αφού παίξουν παιχνίδια θεατρικά και ζεσταθούν οι μικροί καλλιτέχνες,  θα φτιάξουν τις δικές τους »πουά» αποκριάτικες δημιουργίες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 12:00: »Παρδαλά» Αερόστατα πετούν πάνω από το Καρναβάλι

Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά μέσα από μουσικοκινητικά, εικαστικά και θεατρικά παιχνίδια και διάθεση αποκριάτικη, θα »ταξιδέψουν» σε μέρη μακρινά, με όχημα τους τα αερόστατα και την φαντασία τους. Πριν ξεκινήσει το ταξίδι όμως οι μικροί μας ταξιδιώτες θα χρειαστεί να φτιάξουν τα δικά τους  »παρδαλά» αερόστατα!!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 12:00: Ενας Χαρταετός αλλιώς…

Μεσω της τεχνικής του κολάζ τα παιδιά θα φτιάξουν τους δικούς του χαρταετούς αλλά και θα παίξουν αποκριάτικα θεατρικά παιχνίδια.

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Φεβρουαρίου 40€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Γεωργία Παπαμακαρίου

Share Button