Πολύχρωμες διαδρομές | Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 4-6 ετών

Με οδηγό την Τέχνη οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4-6 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού, του κουκλοθεάτρου, της μουσικοκινητικής και των εικαστικών. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως σκοπό μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών με ποικίλα υλικά να  ενισχύσουν εκτός από  την δημιουργικότητά και την φαντασία τους, την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την  ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ερχόμενα σε επαφή με  θεατρικές τεχνικές και εικαστικές δημιουργίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον σκοπό.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 12:00: Γιρλάντες και Λαμπιόνια

Λαμπιόνια και γιρλάντες θα συναντήσεις σε αυτό το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι! Θα φτιάξουμε τις δικές μας ‘’φωτεινές’’ δημιουργίες και θα παίξουμε με παιχνίδια θεατρικά και άλλα πολλά !!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 12:00: Χιονο-ταραχές!

Ελάτε να παίξουμε με το χιόνι που θα φτιάξουμε μόνοι μας, και να ακούσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο χριστουγεννιάτικες ιστορίες…. Ένα εργαστήρι που περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι και εικαστικές δημιουργίες.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00: Μαγικά…Ξωτικά

Ελάτε να φτιάξουμε μικρά ξωτικά που θα μας πούνε μυστικές ιστορίες από… το σπίτι του Άγιου Βασίλη, σε ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι που περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι και εικαστικές δημιουργίες

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 3 εργαστηρίων Δεκεμβρίου 30€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Γεωργία Παπαμακαρίου

Share Button