ΠειραματίΖΩμαι
Εργαστήρι εξερεύνησης και πρώτα παιχνίδια ρόλων για παιδιά 3-5 ετών

Οι διαδραστικές αφηγήσεις, τα αισθητηριακά παιχνίδια μέσα σε μικρόκοσμους, οι πειραματισμοί με ποικίλα υλικά, και η παρατήρηση ‘μεταμορφώσεων’, είναι τα βασικά ερεθίσματα και οι τεχνικές που θα βοηθήσουν τα παιδιά, αλλά και θα τα προτρέψουν να απολαύσουν το παιχνίδι μας, πάντα μέσα στην ασφάλεια της ομάδας που όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε.
Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12:15: Φθινοπωρινά Πειράματα
Κιτρινοκοκκινοπορτοκαλένιο υλικό γεμάτο μυστήριο, περιμένει την κίτρινη σκόνη και μερικά κιτρινοπορτοκαλένια φύλλα δάσους, για να αναμειχθούν και να μας προσφέρουν φθινοπωρινά αρώματα και υφές!
Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12:15: Ο Klimt, τα φύλλα και τα σχήματα
Με αφορμή το Δέντρο της Ζωής, του ζωγράφου, εξερευνούμε τα σχήματα, το χώρο και το σώμα, δημιουργώντας έτσι το δικό μας φθινοπωρινό δέντρο.
Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:15: O Hundertwasser και η αρχιτεκτονική του
Έχοντας ως οδηγό την αισθητική του καλλιτέχνη στα αρχιτεκτονικά του σχέδια, θα χρησιμοποιήσουμε υλικά για να δημιουργήσουμε τα δικά μας καλλιτεχνήματα!
Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 12:15: Πρόσκληση σε χειμωνιάτικη κουζίνα
Τα πρώτα χειμερινά καλέσματα είναι εδώ, να μας εισάγουν στο κλίμα των Χριστουγέννων! Μυρωδάτες, στεγνές μα και γλιτσερές, υφές είναι εδώ για να τις επεξεργαστούμε..
Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Νοεμβρίου 40€).
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής).
Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή.
Τα εργαστήρια συμπεριλαμβάνουν παιχνίδι με βρώσιμα υλικά, να μας ενημερώνετε σε περίπτωση αλλεργίας των παιδιών.
Έκπτωση 10% για αδέρφια.
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο.
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός – Εμψύχωση: Μαρίζα Τσάρη













.jpg)