Παραμυθοσάββατα

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών  που θα εισάγει τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας. Γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία θα μας ταξιδεύουν κάθε Σάββατο στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, messy και sensory play αλλά και μοναδικές κατασκευές τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Σάββατο 1 Απριλίου, στις 12:00: Η κατσούφα πασχαλίτσα, του Eric Carle 

Η μικρή κατσούφα πασχαλίτσα δεν έχει καλούς τρόπους ούτε της αρέσει να μοιράζεται γιατί πιστεύει ότι είναι καλύτερη απ’ όλους τους άλλους… Άραγε θα μάθει να έχει καλύτερους τρόπους; Ελάτε να ακούσετε την ιστορία της αλλά και να δημιουργήσουμε παρέα ξεχωριστές κατασκευές!

Σάββατο 8 Απριλίου, στις 12:00: Η κοτούλα Τούλα, της Emma Levey 

Η κοτούλα Τούλα αγαπούσε πολύ τ’ αβγά και ευχόταν να είχε ένα δικό της! Ξεκινά λοιπόν, ένα συναρπαστικό ταξίδι. Πέρασε θάλασσες και τρικυμίες, βούτηξε σε ωκεανούς, ανέβηκε σε βουνά, πάλεψε με δυσκολίες και κατάφερε να μαζέψει αρκετά αβγά. Τότε μεγάλες εκπλήξεις φανερώθηκαν! Ένα εργαστήρι με πασχαλινές κατασκευές και… κυνήγι σοκολατένιων αβγών!

Σάββατο 22 Απριλίου, στις 12:00: Το ουρανοκατέβατο, των αδερφών Φαν

Ένα περίεργο αντικείμενο ήρθε ουρανοκατέβατο στον κόσμο των εντόμων. Κανείς δεν ήξερε από πού είχε έρθει και τι ήταν. Όλοι όμως συμφώνησαν πως ήταν ό,τι πιο εκπληκτικό είχαν δει ποτέ τους. Μια μια ευφάνταστη ιστορία για τη συνύπαρξη και το πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε. Αφήγηση παραμυθιού, ξεχωριστές κατασκευές και παιχνίδια σας περιμένουν αυτό το Σάββατο!

Σάββατο 29 Απριλίου, στις 12:00: Μια κάμπια πολύ πεινασμένη, του Eric Carle 

Πώς μια μικρή κάμπια μεταμορφώνεται σε μια πολύχρωμη πεταλούδα; Ο κύκλος της φύσης σε ένα μαγικό βιβλίο για μικρά παιδιά. Ελάτε να γνωρίσουμε την πολύ πεινασμένη κάμπια, να παίξουμε και να δημιουργήσουμε!

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Απριλίου 40€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Aναστασία Ιορδάνη-Έλλη Λαμπαδαρίδου

Share Button