Αναστασία Δαλμά και εργαστήρι με κατασκευές

Αναστασία Δαλμά και εργαστήρι με κατασκευές

 Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00-14:00

Εργαστήριο : Puppet(μαριονέτα) χεριού με την δική σου κάλτσα!”

Σε αυτό το εργαστήριο οι πρωταγωνιστές είναι οι κάλτσες!! Αν οι δικές σου είναι βρώμικες  . . . πάρε του μπαμπά, της μαμάς, του αδελφού ή της αδελφής σου και τρέξε! Με κουμπιά, κορδέλες, υφάσματα και κάλτσες που πλέον δεν χρειάζονται  . . .θα φτιάξουμε τις καλύτερες μαριονέτες χεριού (puppets)! Θα  φτιάξουμε δράκους , τερατάκια και πλάσματα της φαντασίας . . . Μια έξυπνη και γεμάτη φαντασία δημιουργία! Ένα χειροποίητο δώρο για τους φίλους σας ή για εσάς τους ίδιους. Καμία κάλτσα δεν πετιέται.

Τι πρέπει να κρατάνε όσοι λάβουν μέρος: την βασική πρώτη ύλη για το εργαστήριο, που είναι η κάλτσα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κρατάει από το σπίτι του και διακοσμητικά στοιχεία για την μαριονέτα του , όπως κουμπιά – κορδέλες – κουδουνάκια κλπ.

Για παιδιά από 5 έως 12 χρονών

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Αναστασία Δάλμα

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Αγγλία, στο University of Kent – Kent Institute of Art and Design, Canterbury (Bachelor in Architecture) και στο University of Kent, Canterbury – Kent, (Master in Architecture). Έχοντας  ένα ευρύτερο όραμα για τις εκφάνσεις της αρχιτεκτονικής, η Αναστασία έκανε τις τέχνες ‘συνοδοιπόρους’της κι έμαθε να εκφράζεται δημιουργικά και να ζει και να εργάζεται μέσα από αυτές. Παράλληλα με την αρχιτεκτονική, ασχολείται με τον σχεδιασμό επίπλου και εσωτερικών χώρων, το στήσιμο εικαστικών εκθέσεων και με την κατασκευή εξατομικευμένων διακοσμητικών αντικειμένων και παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες. Πιστεύει πως “ η αρχιτεκτονική είναι ένας συνδυασμός καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και μέσα από αυτήν μπορεί κάποιος πραγματικά να δημιουργήσει τα πάντα!”. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις: – Γλυκές ιστορίες, Πολιτιστικό κέντρο Αίγινας, Αίγινα, 2010 – Tέχνη στο πατάρι, Ιανός Αίθουσα Τέχνηs, IANOS , Aθήνα, 2012 – Cross the line, Gallery Genesis, Κολωνάκι – Αθήνα, 2012 – Το Ελληνικό Αλφάβητο, Gallery Genesis, Κολωνάκι – Αθήνα , 2013 – Φως, Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας, Ελευσίνα, 2014 .

Συνεργάστηκε με τα καταστήματα IANOS . Συνεργάζεται με την W.W.F. Ελλάς. & την Actionaid. www.facebook.com/anastasia.crafts και www.anastasiadalma.com

DSC01666DSC01669 DSC01670DSC01671DSC01681tumblr_ngzeqbdd5q1rl3575o1_500tumblr_ngzeqbdd5q1rl3575o2_500tumblr_ngzeqbdd5q1rl3575o4_500

Share Button