Επιμορφωτική εσπερίδα
Από τα έμφυλα στερεότυπα στην ισότητα των φύλων μέσα από την εκπαίδευση

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης και ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών, διοργανώνουν επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα:

Από τα έμφυλα στερεότυπα στην ισότητα των φύλων μέσα από την εκπαίδευση

Η παρακολούθηση της επιμορφωτικής εσπερίδας είναι προαιρετική, εκτός διδακτικού ωραρίου και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες. Απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και στα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας καθώς και σε γονείς και κηδεμόνες, και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Πολυχώρος Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Αρτέμιδος και Τερψιχόρης 51, Π. Φάληρο, Είσοδος από Αρτέμιδος), κατά τις ώρες 18:30-21:00.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες να συμμετάσχουν, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/WALie52TjiAqZwob7  (σε περίπτωση που η φόρμα δεν ανοίγει, αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στη γραμμή διεύθυνσης στον φυλλομετρητή σας). Η δήλωση συμμετοχής συνιστά προϋπόθεση για την έκδοση βεβαιώσεων στους/στις ενδιαφερόμενους/ες.

Όλοι/ες όσοι/ες συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής θα γίνουν δεκτοί στο σεμινάριο.

Επισημαίνεται ότι για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού σε κλειστούς χώρους, συνιστάται η χρήση μάσκας.

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων και οι Διευθυντές/ύντριες των Δημοτικών Σχολείων να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των μελών του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου τους.

Share Button