ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔIΑΓΩΝΙΣΜΟ

«Μεταμορφώνουμε τα σχολικά βιβλία φτιάχνοντας τα δικά μας εξώφυλλα»

 12

Τα έργα τους πραγματικά εντυπωσίασαν όσους είχαν την ευκαιρία να τα δουν. Τώρα θα έχετε κι εσείς την ευκαιρία να απολαύσετε τα έργα των μαθητών της Ανατολικής Αττικής.

Από τις 13 έως τις 19 Ιουνίου θα λειτουργήσει περιοδική έκθεση  στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην Πλάκα με τα έργα των μαθητών που επιλέχθηκαν από κάθε σχολείο που συμμετείχε στο Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Μεταμορφώνουμε τα σχολικά βιβλία φτιάχνοντας τα δικά μας εξώφυλλα». Ο διαγωνισμός διεξήχθη με αφορμή το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Προγράμματα Σπουδών-Σχολικά εγχειρίδια: από παρελθόν στο παρόν και το μέλλον».

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19.00 είναι καλεσμένοι όλοι οι μαθητές με τους γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σχετική δράση για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

 

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού βρίσκεται στην οδό Τριπόδων 23 στην Πλάκα και περισσότερα μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο https://ekedisy.gr/.

Μπορείτε να δείτε τη δουλειά των παιδιών και εδώ 

Πλη­ρο­φο­ρίες:
Τηλέφωνο 210 3250341/ info@ekedisy.gr

Share Button