Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (14  Μαϊου) 10396497_786822568017209_997128050_nεπισκεφθήκαμε το  Κτίριο Παλαιού Αντλιοστασίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Χαρήκαμε την ωραία εκπαιδευτική δράση που οργάνωσε το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Πυγολαμπίδες στο Κλουβί και την υποστήριξη του Κέντρου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, του Μουσείου Κινηματογράφου-Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Στις εκπαιδευτικές δράσεις συμμετείχαν  πολλά παιδιά των οποίων τα χαρούμενα πρόσωπα φανέρωναν την επιτυχία της εκδήλωσης.

DSC06160

Ανταλλάξαμε χρήσιμες απόψεις με τη Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και ψυχή του κ. Ουδατζή Κυριακή.

Επισκεφθήκαμε την Έκθεση  »PORTRAIT»  στον ατμοσφαιρικό χώρο του παλιού αντλιοστασίου της οποίας την μουσειολογική μελέτη επιμελήθηκε η κ. Ουδατζή με τον κ. Ιωακειμίδη.

DSC06162

Γιατί ο πολιτισμός μας ενώνει…

Share Button