Πολύχρωμες διαδρομές | Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 4-6 ετών

Με οδηγό την Τέχνη οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4-6 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού, του κουκλοθεάτρου, της μουσικοκινητικής και των εικαστικών. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως σκοπό μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών με ποικίλα υλικά να  ενισχύσουν εκτός από  την δημιουργικότητά και την φαντασία τους, την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την  ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ερχόμενα σε επαφή με  θεατρικές τεχνικές και εικαστικές δημιουργίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον σκοπό.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 12:00: Χειμωνιάτικη »Χρωματό-σουπα»

Σε αυτό το εργαστήρι οι μικροί μας φίλοι μέσα από θεατρικά, αισθητηριακά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δημιουργίες θα ανακαλύψουν τους συνδυασμούς των χρωμάτων με ένα »μαγικό» ανακάτεμα διάφορων υλικών και χρωμάτων.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 12:00: Η Yayoi Kusama και οι πουά κολοκύθες

Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά θα γνωρίσουν την καλλιτέχνη Yayoi Kusama και τα έργα της. Αφού παίξουν παιχνίδια θεατρικά και ζεσταθούν οι μικροί καλλιτέχνες,  θα φτιάξουν τις δικές τους »πουά» δημιουργίες.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 12:00: »Παρδαλά» Αερόστατα πετούν

Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά μέσα από μουσικοκινητικά, εικαστικά και θεατρικά παιχνίδια θα »ταξιδέψουν» σε μέρη μακρινά, με όχημα τους τα αερόστατα και την φαντασία τους. Πριν ξεκινήσει το ταξίδι όμως οι μικροί μας ταξιδιώτες θα χρειαστεί να φτιάξουν τα δικά τους  »παρδαλά» αερόστατα!!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 12:00: Μα που κρύφτηκαν οι δεινόσαυροι ;

Σε αυτό το εργαστήρι οι μικροί μας φίλοι μέσα από εικαστικά και θεατρικά παιχνίδια καλούνται να ακολουθήσουν τις πατημασιές των δεινοσαύρων και να ανακαλύψουν με τις αισθήσεις τους που κρύβονται άραγε.

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Ιανουαρίου 40€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Γεωργία Παπαμακαρίου

Share Button