Πολύχρωμες διαδρομές | Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 4-6 ετών
Με οδηγό την Τέχνη οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4-6 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού, του κουκλοθεάτρου, της μουσικοκινητικής και των εικαστικών. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως σκοπό μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών με ποικίλα υλικά να ενισχύσουν εκτός από την δημιουργικότητά και την φαντασία τους, την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ερχόμενα σε επαφή με θεατρικές τεχνικές και εικαστικές δημιουργίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον σκοπό.
Σάββατο 6 Μαΐου, στις 12:00: Τα ηλιοτρόπια
Σε αυτό το εργαστήριο τα παιδιά θα γνωρίσουν το πιο γνωστό έργο του ζωγράφου Van Gogh «Tα ηλιοτρόπια» . Με αφορμή αυτό το έργο θα φτιάξουν τις δικές τους εικαστικές δημιουργίες και θα δημιουργήσουν τα δικά τους ανοιξιάτικα έργα.
Σάββατο 20 Μαΐου, στις 12:00: Οι Ακροβάτες
Τα παιδιά σε αυτό το εργαστήριο θα έρθουν σε επαφή με τα μουσικοκινητικά παιχνίδια αλλά και με τη θεατρική δράση. Θα διαβάσουν το παραμύθι «Οι Ακροβάτες» του Κώστα Θεοχάρη και στο τέλος θα φτιάξουν τις δικές τους εικαστικές δημιουργίες.
Σάββατο 7 Μαΐου, στις 12:00: Μαγικές Πεταλούδες
Μέσα από αισθητηριακά και θεατρικά παιχνίδια τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τα χρώματα και τις υφές. Θα ταξιδέψουν μέσω του θεατρικού παιχνιδιού σε μέρη με πεταλούδες, αλλά και θα φτιάξουν τις δικές τους μοναδικές πεταλούδες
Κόστος Συμμετοχής: 12€
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)
Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή
Έκπτωση 10% για αδέρφια
Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Διάρκεια 60 λεπτά
Σχεδιασμός-εμψύχωση: Γεωργία Παπαμακαρίου