Πολύχρωμες διαδρομές | Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 4-6 ετών

Με οδηγό την Τέχνη οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4-6 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού, του κουκλοθεάτρου, της μουσικοκινητικής και των εικαστικών. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως σκοπό μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών με ποικίλα υλικά να  ενισχύσουν εκτός από  την δημιουργικότητά και την φαντασία τους, την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την  ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ερχόμενα σε επαφή με  θεατρικές τεχνικές και εικαστικές δημιουργίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον σκοπό.

Σάββατο 1 Απριλίου, στις 12:00: Τα ηλιοτρόπια του Van Gogh

Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά θα γνωρίσουν το πιο γνωστό έργο του ζωγράφου van Gogh «τα ηλιοτρόπια» . Θα φτιάξουν με αφορμή αυτό το έργο, τι δικες τους εικαστικές δημιουργίες και θα δημιουργήσουν τα δικά τους ανοιξιάτικα έργα.

Σάββατο 8 Απριλίου, στις 12:00: Πασχαλινές δημιουργίες

Μέσα από αισθητηριακά παιχνίδια τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα κρυμμένα πασχλινά αυγά, θα παίξουν παιχνίδια θεατρικά και θα φτιάξουν τα δικά τους πασχαλινά κουνελάκια.

Σάββατο 22 Απριλίου, στις 12:00: Γνωρίζοντας τον Pablo Picasso

Τα παιδιά με αφορμή τα έργα του picasso θα φτιάξουν τις δικές τους προσωπογραφίες  και θα έρθουν σε επαφή με τα χρώματα και τα σχήματα αλλά θα και παίξουν μουσικοκινητικα παιχνίδια

Σάββατο 29 Απριλίου, στις 12:00: Το στεφάνι της άνοιξης και μια πασχαλίτσα

Τα παιδιά θα εμπνευστούν μέσα από πίνακες με λουλούδια και θα φτιάξουν το δικό τους εικαστικό ανοιξιάτικο στεφάνι. Και με παρέα μια πασχαλίτσα θα παίξουν παιχνίδια θεατρικά αλλα και μουσικοκινητικά.

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Απριλίου 40€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Γεωργία Παπαμακαρίου

Share Button