Πολύχρωμες διαδρομές | Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 4-6 ετών

Με οδηγό την Τέχνη οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 4-6 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού, του κουκλοθεάτρου, της μουσικοκινητικής και των εικαστικών. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως σκοπό μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών με ποικίλα υλικά να  ενισχύσουν εκτός από  την δημιουργικότητά και την φαντασία τους, την αυτοπεποίθησή τους αλλά και την  ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ερχόμενα σε επαφή με  θεατρικές τεχνικές και εικαστικές δημιουργίες που συμβάλλουν σε αυτόν τον σκοπό.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 12:00: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κυρίου Γουίλομπι ήρθε με κούριερ! Ολόκληρο και φρέσκο και γυαλιστερό και πράσινο! Πόση χαρά θα του δώσει αυτό; Μετά την αφήγηση του παραμυθιού θα ακολουθήσει εικαστική δημιουργία γεμάτη χρυσόσκονη και χρώματα!!!

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 12:00: Γίνομαι κι εγώ, ένα ξωτικό μικρό.

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και στο εργαστήρι του Άη-Βασίλη τα ξωτικά χρειάζονται βοήθεια! Θα βάλεις ένα χεράκι; Πηλοκατασκευές με μπόλικη αστερόσκονη και κόλλες, και μπογιές και καβούρια και σουπιές (εεε οκ, τα δυο τελευταια ίσως όχι). Σας περιμένουμε!!!

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 12:00: Μυστήριο στο Βόρειο Πόλο!

‘Όλα είναι σχεδόν έτοιμα,στο χωριό του Άη-Βασίλη, για το μεγάλο ταξίδι. Το έλκηθρο, οι τάρανδοι, τα δώρα, όμως… Άγιε Βασίλη, ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ ΣΟΥ; Γινόμαστε ντετέκτιβ και ψάχνουμε το σκούφο του Άη-Βασίλη. Θα ακολουθήσει εικαστική δημιουργία με θέμα: Ζωγραφίζω τον Άγιο βασίλη με τον πιο παράξενο σκούφο.

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 3 εργαστηρίων Δεκεμβρίου 30€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε κρατήσεις κύκλων και συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής. 

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή. 

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Βάσω Τσοντικίδου

Share Button