Παραμυθοσάββατα

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών  που θα εισάγει τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας. Γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία θα μας ταξιδεύουν κάθε Σάββατο στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, messy και sensory play αλλά και μοναδικές κατασκευές τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Σάββατο 6 Μαΐου στις 12:00: Σ’ ένα βάζο μέσα, της Deborah Marcero

Ο Λουέλιν και η Έβελιν µαζεύουν εκπληκτικά πράγματα µέσα σε γυάλινα δοχεία. Τη μαγεία του χειμώνα, τη φρεσκάδα της άνοιξης και τις μεγάλες σκιερές μέρες του φθινοπώρου. Ένα μαγικό βιβλίο για τη δύναμη των αναμνήσεων και τη µαγεία της φιλίας. Στο εργαστήριο αυτού του Σαββάτου θα γίνουμε και εμείς συλλέκτες και θα μαζέψουμε τις δικές μας ξεχωριστές αναμνήσεις!

Σάββατο 13 Μαΐου στις 12:00: Χάθηκα, του Chris Haughton

Θα βοηθήσουμε τη μικρή κουκουβάγια να βρει τη μαμά της; Με αφορμή το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών αλλά και τη γιορτή της μητέρας, σας περιμένουμε σε ένα εργαστήρι όπου θα παίξουμε και θα δημιουργήσουμε όμορφες κατασκευές.

Σάββατο 20 Μαΐου στις 12:00: Ο Μικρός Βασιλιάς των Λουλουδιών, της Pacovska Kveta

Ο Μικρός Βασιλιάς των Λουλουδιών βρίσκεται μόνος στο ανθισμένο βασίλειό του. Αυτό που του λείπει είναι μια Πριγκίπισσα… Θα καταφέρει άραγε να βρει την αγαπημένη του; Ένα μοναδικό παραμύθι για την αναζήτηση της ευτυχίας. Και φυσικά ανοιξιάτικες κατασκευές και παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους!

Σάββατο 27 Μαΐου στις 12:00: Το αγόρι με τα λουλούδια στα μαλλιά, του Jarvis

Ο Ντέιβιντ, το αγόρι με τα λουλούδια στα μαλλιά, παίζει και γελά, και όλοι τον αγαπούν πολύ. Ώσπου μια μέρα, κάτι άλλαξε… Μια τρυφερή, πολύχρωμη ιστορία για τις δυσκολίες στη ζωή, τη δύναμη της φιλίας, την καλοσύνη, την αποδοχή! Ένα ξεχωριστό εργαστήριο με πολύχρωμες κατασκευές και ανοιξιάτικα παιχνίδια!

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Μαΐου 40€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ ( (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Aναστασία Ιορδάνη-Έλλη Λαμπαδαρίδου

Share Button