Παραμυθοσάββατα

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών  που θα εισάγει τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας. Γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία θα μας ταξιδεύουν κάθε Σάββατο στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, messy και sensory play αλλά και μοναδικές κατασκευές τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 12:00: Το παραμύθι με τα χρώματα, του Αλέξη Κυριτσόπουλου

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια χρωματιστή πόλη με ένα όμορφο ουράνιο τόξο που όμως κανένας δεν του έδινε σημασία και έτσι αποφάσισε να φύγει. Και πήρε κι όλα τα χρώματα μαζί του. Κι όλα έγιναν άσπρα, γκρίζα και μαύρα. Τρία παιδιά ξεκίνησαν να το βρουν και να το φέρουν πίσω. Θα τα καταφέρουν; Ένα αγαπημένο βιβλίο με μοναδική εικονογράφηση! Ετοιμαστείτε για ένα εργαστήριο γεμάτο… χρώματα!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 12:00: Σ’ αγαπάω, λέμε!, του Jory John

Μια ξεκαρδιστική ιστορία με πρωταγωνιστές τους δύο αγαπημένους φίλους, τον Πάπιο και του Αρκούδο, που μιλά για την αξία της πραγματικής φιλίας, της αγάπης, και της εκτίμησης. Παιχνίδια και κατασκευές σε ένα διασκεδαστικό εργαστήρι!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 12:00: Οι ακροβάτες, του Κώστα Θεοχάρη

Ένα ξεχωριστό βιβλίο για ακροβάτες και ζογκλέρ, την ισορροπία, τον φόβο, τις προσδοκίες, την επιτυχία τους στόχους. Μέσα από από τις μοναδικές σελίδες του βιβλίου, γεμάτες χρώματα και σχήματα θα ταξιδέψουμε παρέα! Μασκαρευτείτε και ελατε σε ένα αποκριάτικο εργαστήριο έκπληξη!

Σάββατο 25  Φεβρουαρίου, στις 12:00:  Η γάτα κουμπάρα, των Σούλα Μητακίδου, Ευαγγελία Τρέσσου, Anthony L. Manna

Όταν η γάτα, η Ρορό, προτείνει στους συγκατοίκους της ποντικούς να γίνουν κουμπάροι, για να πάψει να τους κυνηγά, εκείνοι πηδούν από τη χαρά τους. Πώς θα πάει, όμως, μια τέτοια κουμπαριά; Ντυθείτε  γατάκια ή ποντικάκια και ελάτε σε ένα διασκεδαστικό αποκριάτικο εργαστήρι, γεμάτο αταξίες, παιχνίδια και κατασκευές! 

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 4 εργαστηρίων Φεβρουαρίου 40€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Aναστασία Ιορδάνη-Έλλη Λαμπαδαρίδου

Share Button